İSTANBUL / KARTAL - Cevizli Ortaokulu

Cevizli Ortaokulu

Cevizli Mh. Selanik Cd. Tunceli Sk. No13 34865 Kartal/İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizin toplumda sorumluluk sahibi ve üretken bireyler olabilmeleri için; entelektüel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki gelişimlerini; Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, cumhuriyet ve demokrasi bilincine sahip olacak şekilde desteklemektir. Biz her bir ferdin korku ve ön yargıdan arındırılmış, eğitsel bir ortamda yetişme hakkına ve kendi potansiyellerini gerçekleştirebilecekleri bir ortam hazırlamaya değer vermekteyiz. Vizyonumuz; hayat boyu öğrenen bir toplum haline dönüşmektir, bugünün gençlerini yarının dünyasına hazırlamaktır.
Misyon
Kartal´ın yükselen değeri olmak isteyen ortaokulumuz paydaşları arasında farkındalık oluşturarak marka olan anadolu liselerine öğrencilerimizi hazırlamak, ayrıca hayata, toplumsal rollerine ve statülerine hazırlanan öğrencilerimizin, yeterli ölçüde insani değerler, vatan sevgisi, milli kültür ve ahlâki değerlerle donanmış olarak, adeta kendileri için biçilmiş kaftan olan bir ortaöğretim kurumuna hazırlanmalarını ve gitmelerini, Atatürk İlke ve İnkılâpları ışığı altında, Milli Eğitim Bakanlığı´nın temel politikalarına uygun olarak gençlerimizi hayata ve geleceğe hazırlamak varlık sebebimizdir.
Başarılar
-2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı I. dönem sonu 595 öğrencimiz takdir belgesi 385 öğrencimiz de teşekkür belgesi almıştır. -Öğrencilerimiz 2015 yılında futbolda 3. lük elde etmişlerdir. -Basketbolda 2015 yılında 3. lük elde etmişlerdir. CHEETOS Atletizim yarışmalarında ferdi olarak 1.,2. ve 3. lük elde edilmiştir. -8.sınıf öğrencimiz İgra ANZERLİOĞLU ´ÖLÜMSÜZ MELEK´ adlı kitap yazmıştır.
Öğretim Şekli :Tam Zamanlı
DERS BAŞLANGIÇ 08.45 / DERS BİTİŞ 15.40
Kalorifer-Doğalgaz
Ulaşım