İSTANBUL / KARTAL - Cevizli Ortaokulu

Etiket Sonuçları: kartal

Şbt

Okulumuzda ödüllü " SUDOKU TURNUVASI" yapılacaktır. Tüm öğrencilerimizn katılımını bekliyoruz.

Başvuru Tarihi :  4 - 8 MART

Yarışma  Tarihi : 11 - 15 mart

Danışman Öğretmenlerimiz : Özge ÖZ - Ayhan TOK - Ayşen DÜVENCİ KELEŞ

Şbt

Okulumuzda "Dilimizin Zengillikleri" projesi kapsamında "Deyim ve Atasözler Resimliyoruz " etkinliği yapıldı. Öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar okul panolarında sergilendi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul panolarımız düzenlendi.

2mart 2022 Üsküdar Bilim merkezi .Bilim gezisi

Şbt

'Pi'' sayısı, matematiksel hesaplamalarda kullanılan bir sabittir. Genellikle 3,14 ya da 22/7 olarak kısaltılmış hali kullanılan bu sabit, bir çemberin çevresinin çapına oranı olarak bilinmektedir. Bu sayı bazı kaynaklarda Ludolph sayısı veya Arşimet Sabiti olarak da geçmektedir.

Şbt

Okulumuz küçük kız basketbol takımı Kartal ilçe müsabakalarında bütün rakiplerini yenerek namağlup ilçe şampiyon olmuştur

Şbt

2022- 2023 eğitim öğretim yılında İngilizce öğretmenimiz Oya Akdikmen ve 7 E sınıfının katılımı ile çalıştığımız “Sustainable Art Teams “ isimli Etwinning projemiz. Projemizde 5 farklı ülkeden 8 okul ile çalışılmıştır.